Скільки коштує кубометр бетону

Скільки коштує кубометр бетону

Під час будь-якого будівництва не обійтися без бетону. Він надзвичайно міцний, але при цьому зручний в обробці завдяки своїй пластичності. Крім того, до його складу часто включені спеціальні хімічні добавки, щоб уникнути появи тріщин. Компанія «Технологія бетону» пропонує кращу продукцію за найбільш вигідною ціною за кубометр бетону.

Ключові компоненти розчину і їх вплив на якість матеріалу

Щоб отримати певний виріб, спочатку треба змушують бетонну суміш, а потім укласти її в форму. Такий розчин складається з чотирьох основних компонентів:
Цемент. Це порошкоподібна скорозшивач грає найбільш вагому роль. При взаємодії з водою він вступає в хімічні реакції, утворюючи надміцні кристалічні сполуки. Тому під час твердіння розчину потрібно підтримувати високу вологість. Не можна зберігати цемент у відкритій упаковці, адже він швидко втрачає свої властивості.
Вода. Вона повинна бути чистою, адже домішки в ній можуть негативно вплинути на характеристики готового виробу. Найчастіше застосовують холодну воду, хоча при мінусових температурах на вулиці її можна підігріти або додати в суміш противоморозні добавки.
Великий наповнювач. Це може бути гравій або щебінь. Щебінь має більш шорстку форму, за рахунок чого краще зчіплюється з іншими частинками суміші, тому саме йому треба віддавати перевагу.
Дрібний заповнювач. Як дрібний заповнювач зазвичай застосовують річковий пісок великих і середніх фракцій. Важливо, щоб в ньому не було сторонніх домішок, адже в іншому випадку це знизить якість матеріалу.
Всі компоненти змішують в певних пропорціях для отримання заданих параметрів готової суміші. Також можуть додаватися деякі інші компоненти, які будуть надавати розчину додаткові властивості, наприклад, морозостійкість.
вартість бетону

Ціна цього будівельного матеріалу залежить від багатьох параметрів, таких як:

  • марка;
  • клас виробу;
  • різновид суміші;
  • рівень міцності та інші.

Якщо ви вирішили купити кубометр бетону в інтернет-магазині компанії «Технологія бетону», то його ціна буде фіксованою. Постійні і оптові клієнти можуть розраховувати на спеціальні пропозиції в рамках програми лояльності в залежності від кількості замовлених матеріалів. Ми знаходимо індивідуальний підхід до кожного клієнта, пропонуючи гнучкі умови співпраці для кожного конкретного випадку. Переконайтеся в цьому самі, замовте якісний розчин на нашому сайті.

Ukrainian